Paus!

Det får bli en blogg paus som varar för obestämd framtid.
Det ät torka i skallen och någon blogglust finns inte där. Men så småningom lär den komma tillbaka ;)

image218

//Millan

tröttis

Gahh, är helt slut efter alla genrep och förställningar. Ska ha en tre till föreställningar 1 ikväll och sen två imorgon och nu kan jag knappt stå upp. Funderar på att gå och lägga mig en timme. Det vore skönt.
Nu kan jag avslöja vad jag gör också och det är så att jag, Ellinor och Backman har sjungit in till "Disco Inferno" och på scenen mimar vi och dansar. Det är himla kul och kläderna är skit coola. Riktigt 70-taliga ser vi ut.

image217

Ja såhär såg vi ut...
//Millan

ingen bössa för min del

Jahopp idag ska hela vår skola ut och "jobba". De flesta kommer nog att "städa" hemma eller gå runt i stan och skramla bössa, men för min del är det inget pengainsamlande eftersom alla i musikgruppen (som jag är med i) ska vara i skolan hela dagen och träna inför morgondagens show.
Så kommer hela min dag att se ut och kanske även en del av eftermiddagen och kvällen. Heltidsarbete det här alltså xD

Något jag upptäckte igår var ett litet skavsårs på min lilltå. Jag som hade gått och sagt till Ellinomina skor var så himla sköna, och så hittar man ett skavsår som nu gör riktigt jävla ont. Mina skor var inte så bra som att jag sa att  de var :P

//Millan

Köpen i Huddinge


Väska från Crispin 400 kr


Rosa topp från hm 149 kr


Lite smågrejer från hm jag tror ni ser vad det är själva :P
//Millan



magen på högvarv

På torsdag är det show i skolan och jag ska vara med i den. (Kan tyvärr inte säga vad jag ska göra eftersom jag har nyfikna kompisar som läser min blogg) Jag börjar bli riktigt nervös och det känns ordentligt, speciellt i magen. Fast i och för sig  ska man ju vara lite nervös, men så här mycket borde inte vara nödvändigt :S Skit samma lite cp-mage har jag ju så varför ska jag klaga över lite nervositet?
Nu byter jag samtalsämne bara sådär: Idag efter skolan följde jag med Ellinor in till Huddinge och så gick vi runt där och tittade i affärer och självklart kom jag hem med lite prylar som jag visar upp här sen :)
//Millan

50

Jahopp då är man hemma från skolan då. Vi hade 50-tals dag idag (eftersom vår skola har funnits i 50 år nu) och alla lärare hade verkligen gått in för detta men det var väl en ganska okej dag. "Efter" skolan var det lite träning inför 50-års showen vilket var ganska kul för jag och Ellinor testade våra "urläckra" kläder som jag tyvärr inte kan visa ännu men på torsdag/fredag/lördag någon gång kommer jag garanterat lägga upp någon bild på dem XD Hahaha de är verkligen härliga. Nej nu kanske jag borde plugga lite...
//Millan

* Checka av

Jag har gjort ganska så mycket idag och det känns skönt på kvällen då man kan göra en liten lista på bra.

* Ikea
* Rensat ogräs
* Solat
* Bäddat sängen och städat lite
* Varit på kalas
* Slappat!!!!
* Pluggat

Slappar man i lagom mängd hinner man med mycket, ja det känns som en väl använd dag :) Jag är mycket nöjd och kan sova gott nu, men först: lite "ansiktsbehandling" :P Hejdå!

image212
Bild från idag: vilken super dag :)

//Millan

Såhär ser paketen ut

image211

Det stora är til Theo och det lilla är till hans lillebror Max. Man minns ju hur det va att vara liten och stå där avundsjuk på brorsan när han fyllde år och fick massa presenter och inte en själv.
Nu när jag ser paketen vill jag också fylla år xD
//Millan

Njuter

Gud så härlig dag det är idag. Det är bara att njuta på vilket jag gör i fulla drag. Idag var jag med mamma och hennes arbetskompisar på Ikea och sen när jag kom hem har jag solat och rensat ogräs på tomten.
Det låter verkligen som en riktigt skit dag men ibland får jag såna där ryck när jag bara vill få saker gjort och det känns lite som om jag har varit väldigt lat på sistonde. Jag blev till och med sugen på att rensa ut massa skitsaker i mitt rum. En storstädning helt enkelt innan sommaren. Vilken idé!
Jag kommer vara sysselsatt hela dagen för ikväll ska vi på kalas till in syssling Theo som fyller 5. Ska slå in hans presenter nu.

Ute i solen vid äppelträdet, fifan va härligt!!
image210

//Millan

Lyckat

Hemma nu efter lite sent födelsedags firande för pappsen. Det var verkligen kul att se pappas min när han väl såg släkten och vänner stå där och välkomna honom. Jag har aldrig sett honom så förvånad. Och så glad han blev jag är verkligen glad för pappas skull det här var verkligen lycka för honom. Vilket väder vi hade fick också det kunde verkligen inte ha blivit bättre.
(mixtra lite med vissa bider, de blir roligare att kolla på då)



1. Släkt och vänner hit och dit
2. Släkt och vänner hit och dit
3. Mammas härliga kusin Anna
4. Pappa och mamma precis nykommna (pappa var i chocktillstånd)
5. Mina Kusiner, Linda och Angelica, och Angelica i vitt väntar en bebis :D
6. Min syssling Theo springandes (försöker undvika kameran)
7. Grabbarna grus satt och grimaserade
8. Becca och jag stekte i solen
9. Ego bild, såklart!!

//Millan

Surprise!

Snart är dags att åka upp och förbereda lite på Lida innan lilla ovetande pappa kommer upp och får sig en rejäl överasskning!

Today I look like this.
image199
//Millan

soligt och härligt

Idag har jag inte bidragit så mycket med mitt strå till stacken. Riktigt lat har jag varit och bara lallat omkring i skolan och inte gjort någonting. Det mest ansträngande var väl att jag tränade lite grann på grejen som jag, Ellinor och Backman ska göra på showen och efter det gick jag hem. Hemma satte jag mig utomhus med hundarna och solade. Verkligen skönt och jag hoppas på lite uppfriskning på brännan.



1. Sarah nosar runt i trädgården
2. Celiné spanar efter "ljusfläckar" som hon kan jaga, hennes största hobby
3. Celiné kör en Carola
4. Mina naglar som jag målade idag i skolan
5. Härligt väder!
//Millan

"secret partyplan"

Godmorgon! Skola snart och det lär bli en lång dag där eftersom vi nu börjar med showen på allvar. Lite sova och mycket träna. Jag kommer vara helt utsliten nu en vecka framöver. Men det är värt det!
När jag kommer hem sen ska jag försöka baka till morgondagen också (pappas hemliga kalas).
Det är så att släkten och vänner kommer vara samlade på Lida (Ett fritidsställe, eller vad man ska kalla det, med bad osv) Sen ska mamma och deras hundkompisar "ut och gå på promenad" och då kommer de upp på Lida och där kommer vi stå och sen är vi där hela dagen. Det kommer säkert bli hur mysigt som helst och pappa anar ingenting fast det tisslas och tasslas här hemma och i telefoner 24/7.
Här är kort på pappsen, jag och brorsan när vi va små.

image191

//Millan

Gårdagens köp

Jahopp här kommer då gårdagens köp... Inga super roliga precis men ibland är det sånt här man behöver.

4 kuddar från hemtex 2 för 99 kr (örngotten är från Thailand, jag vet att ni blir avis nu för att de är så snygga :] )


Shorts från hm 98 kr


Ansiktsprodukter från Garnier alla runt 70 kr

Bikini från Stadium 129 kr st

Epilator från Siba 399 kr(sen födelsedagspresent)


Inga super roliga köp precis men ibland är det sånt här man behöver :P

//Millan




Dagens

Den här dagen har väl inte varit så speciell, lullade runt i skolan idag utan att göra något viktigt och efter skolan stannade jag, Backman och Ellinor för att spela in en låt till en show i skolan. jag som hade sagt att jag aldrig i hela mitt liv skulle sjunga och så gör jag det i alla fall. Ja, ja det är mitt sista år i den skolan och något ska man väl bli ihågkommen för, men usch säger jag min del av låten låter inte bra xD

image182
snodde bilden från backman

Och sen när jag kom hem har jag varit fullt sysselsatt med att fixa en grej till pappas secret "party".



//Millan

Gårdagen

Juste! jag var i stan igår med Angelica, Amanda och Frida och där kan jag ju tala om att vi var nästan hela dagen. v
Visar vad jag köpte sen :)
Efter stan gick jag ner till pizzerian med Carro, Fredrik och Amanda för vi skulle titta på fotbollsmatchen Djurgården-Hammarby men det va en tråkig match och sorglig också för den delen, djurgården loosa ju:(
I alla fall så gick Amanda och jag ut en sväng och då hittade vi två igelkottar som skulle para sig. Eller snarare killen tänkte våldta tjejen och vi kunde inte rädda henne heller :(
Aja, man får tänka på att barnen blir söta. Nej nu var jag hemsk, men så kan det vara ute i naturen.

image180image181
//Millan

Stressmage

Herregud det är verkligen mycket nu som gäller. Har till och med fått en stressmage, eller så är jag bara hungrig :P Nä men det är en några ganska stora arbeten i skolan och så är man självklart nervös med betygen också, fast jag egentligen kan vara lugn. Det känns bara som det inte finns tid till någonting. Här är det som ska göras.

* Hemligt födelsedags kalas för pappa (måste fixa massa små grejer till det)
* Uppsats om Genetik
* Engelska redovisning (träna, träna, träna)
* So redovisning om Kalla kriget. Bläääää :P
* 50 års jubileum i skolan, en show för hela skolan och även andra (TRÄNA, TRÄNA, TRÄNA)
* Musikal i skolan ( MASSA TRÄNA, MASSA TRÄNA, MASSA TRÄNA)
* Städa mitt rum. Nästan det värsta (a) haha nä men det är det lugnaste

Ja det mesta handlar om skolan, men det är ju det som brukar vara värst så det är bara att kämpa och försöka andas.

//Millan

EgOooOOOooo

Jag väntar på Angelia ska ringa mig så att jag kan springa ner till tåget och dra in till stan, men hon ringer aldrig så då roar jag mig med lite ego bilder :D

image177
image178
image179

//Millan

Ledig!

Gud så skönt är ledig idag och därför ska jag åka in till stan och shoppa tillsammans med Angelica.
//Millan

prov idag?

Oj! det har varit lite tomt här i bloggen men jag har varit lite upptagen med bl.a plugg och annat. Dålig ursäkt men va fan jag tror ingen lider. Snart ska jag till skolan och om jag minns rätt så har vi prov idag, så jag ska väl sätta igång att klä på mig och sånt.

Vi hade det hur kul som helst på Angelicas land och jag glömde inte att fota så det lär väl läggas upp några bilder. Henns land låg typ i Valdemarsvik (ute i skogen) så det var väldigt vackert och mysigt och vi hade ganska bra väder också så det blev verkligen en toppen helg! Längtar redan tillbaka xD
Nej nu måste jag börja göra i ordning mig till skolan. hejdå!

//IMillan

Sen uppdate: Det var matteprov idag (nationella del C) men faktiskt känns det som om det gick helt okej för mig men man vet ju inte förns man får se resultatet.

Borta hela helgen...

Som sagt, jag ska vara borta hela helgen. Vi är nämligen några stycken som ska åka till Angelicas land. vi åker idag och kommer hem på söndag. Det lär nog bli hur kul som helst. Hoppas er helg blir lika kul!
Här har vi packningen, väldigt intressant...

image176


Valborg igår blev lite sådär halvlyckat, det blev mest ett massa resande med tåg och buss och man kom aldrig fram till något. Men men vi hade ju ändå inga planer så. Men Valborg tar vi igen i helgen :P Hare gott!
//Millan

RSS 2.0